Η ιστορία του μασάζ ξεκινάει με την παρουσία των πρώτων οργανωμένων κοινωνιών. Ήδη είναι γνωστά τα οφέλη του από τους πανάρχαιους πολιτισμούς…. Η λέξη μασάζ προέρχεται από τη γαλλική λέξη massage, η οποία σημαίνει “τριβή της μάλαξης”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολιτική Επιστροφής/Ακύρωσης

Επιστροφή/Ακύρωση Παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την επιστροφή μέρους ή του σύνολου της παραγγελίας σας αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 7 ημέρες από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

• Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί ή ανοιχτεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
• Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος.
• Για να προχωρήσει η διαδικασία της αλλαγής θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας είτε στο τηλέφωνο +30 2314 017 952 είτε στο email info@melispa.gr.
• Η αλλαγή των προϊόντων έχει έξοδα 3€ που επιβαρύνουν τον πελάτη εφόσον η επιστροφή γίνει με την εταιρία elta courier με την οποία συνεργαζόμαστε βάζοντας χρέωση παραλήπτη.
• Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρεία αναλαμβάνετε εξολοκλήρου τα έξοδα αποστολής διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε σας. Τα έξοδα αποστολής του δέματος με το νέο προϊόν είναι δωρεάν.
• Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε εκπτωτικό προϊόν θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι δεν αλλάζεται η επιστρέφεται. Δεν δεχόμαστε επιστροφές στις προσφορές τύπου Black Friday, Cyber Monday, 1+1 και σε Προϊόντα που έχουν αγοραστεί με έκπτωση.
• Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό μας το στέλνετε με elta courier με χρέωση παραλήπτη και σας το αντικαθιστούμε δωρεάν.
• Σας ενημερωνουμε πως σε περίπτωση λάθους, δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται σε όλη την Ελλάδα μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ COURIER εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, με το ανάλογο κόστος μεταφορικών το οποίο ορίζεται στα 3,00€ σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊοντα μας είναι κυρίως ψηφιακά!

Ακύρωση παραγγελίας:

Σε περίπτωση που θέλετε ν’ ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα μας info@melispa.gr για να μας ενημερώσετε σχετικά. Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μόνο αν δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με την διαδικασία που αναφέρεται στην ενότητα επιστροφή χρημάτων.

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση, για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα) δεν είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας εντός του χρονικού διαστήματος στον οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω διευκρινήσεις ως προς την παράδοση.

Επιστροφή χρημάτων:

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή.

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα η επιστροφή γίνεται μέσω της Τράπεζας στην πιστωτική σας κάρτα.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο ακύρωσης δεν δύναται να παραταθεί πέραν των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

Το κόστος για αποστολές στο εξωτερικό είναι 25€ για το οποίο θα πρέπει πρώτα γίνει κατάθεση.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ή για λόγους ανωτέρας βίας για τους οποίους δεν θα είμαστε υπεύθυνοι.

Πολιτική επιστροφών

Εάν επιθυμείτε την επιστροφή μέρους ή του σύνολου της παραγγελίας σας αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 7 ημέρες από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.
Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί ή ανοιχτεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος.
Για να προχωρήσει η διαδικασία της αλλαγής θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας είτε στο τηλέφωνο 2310757280 είτε στο email info@ladybag.gr.
Στη περίπτωση κατά την οποία η επιστροφή σας δεν αφορά λάθος της εταιρείας, αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.
Η αλλαγή των προϊόντων έχει έξοδα 3€ που επιβαρύνουν τον πελάτη εφόσον η επιστροφή γίνει με την εταιρία elta courier με την οποία συνεργαζόμαστε βάζοντας χρέωση παραλήπτη.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρεία αναλαμβάνετε εξολοκλήρου τα έξοδα αποστολής διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε σας. Τα έξοδα αποστολής του δέματος με το νέο προϊόν είναι δωρεάν.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε εκπτωτικό προϊόν θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι δεν αλλάζεται η επιστρέφεται. Δεν δεχόμαστε επιστροφές στις προσφορές τύπου Black Friday, Cyber Monday, 1+1 και σε Προϊόντα που έχουν αγοραστεί με έκπτωση.
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό μας το στέλνετε με elta courier με χρέωση παραλήπτη και σας το αντικαθιστούμε δωρεάν.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

Melispa
Μητροπόλεως 68, 54622
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
ΤΗΛ: +30 2314 017 952
Email: info@melispa.gr

Σημείωση:

*Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας τις εναλλακτικές επιλογές.
*Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση, να είναι στην συσκευασία παράδοσης καθώς και να μην λείπει κανένα απο τα υλικά συσκευασίας.
*Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του.